ontwikkeling@plushockeyacademie.nl

Persbericht juni 2021

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.0″][et_pb_row _builder_version=”4.4.0″][et_pb_column _builder_version=”4.4.0″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.0″ hover_enabled=”0″]

Overname Plushockey

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.0″][et_pb_column _builder_version=”4.4.0″ type=”4_4″][et_pb_image src=”https://plushockeyacademie.nl/wp-content/uploads/2021/06/Plus_Hockey_Logo.png” _builder_version=”4.4.0″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.0″][et_pb_column _builder_version=”4.4.0″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.0″ hover_enabled=”0″]

Ruim elf jaar geleden werd het Plushockey opgericht door Lily Boersma en Jack Justus, twee regionaal gepokt en gemazelde hockeyfanaten. Waar Lily zich voornamelijk bemoeit met de organisatorische kant, houdt Jack zich, met zijn ervaring in training en coaching bij verschillende verenigingen voor jeugd en senioren, bezig met de hockeytechische invulling. Veel kinderen van verschillende leeftijden en lid van diverse verenigingen uit de regio komen bijeen om gezamenlijk te trainen tijdens een tweewekelijks programma of clinics in schoolvakanties. Ook bieden ze technische ondersteuning aan schoolhockey en verenigingen bij het invullen van trainingen en coaching van teams of kader.

Deze zomer geven zij het stokje door en worden de activiteiten van het Plushockey vorm gegeven door Tristan Steenmeijer, eveneens geen onbekende in het hockey in deze regio. Naast zijn activiteiten voor het Plushockey zal Tristan zich komend seizoen bezighouden met werkzaamheden als technisch- en club manager en trainer/coach van het eerste herenelftal van de Hattemse MHC.

De vooruitzichten zijn dat Plushockey zal blijven plaatsvinden bij de Sportcampus in Zwolle, maar ook uitgebreid zal worden naar de velden van AHC Velp. 

#plushockeyacademie #hockeydokter #trainingen #clinics #toernooien #schoolhockey #asktristan

www.plushockeyacademie.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

SPIN TO WIN!

  • 75% kans op een prijs
  • spin, win en bestel
Grijp je kans!
Never
Remind later
No thanks