onze Plushockey trajecten

Onze Plushockey trajecten vinden plaats gedurende een groot deel van het seizoen. Eens in de twee weken krijg je training van een zeer ervaren trainer. Zij leren je een aantal specifieke technieken tot in de puntjes aan en sluiten af met een onderlinge eindpartij. De trainingen zijn niet aan een vereniging verbonden, hoewel de trainingen mogelijk wel bij een vereniging plaatsvinden. De Plus Hockey Academie huurt de velden waarop de trainingen verzorgd worden.

De Plushockey trainingen bestaan al sinds 2009 en worden erg gewaardeerd door onze deelnemers.

De Plushockey trajecten bestaan uit twaalf trainingsmomenten en aan het einde ontvang je een individueel certificaat.

Als je je nu aanmeldt voor een Plushockey traject krijg je veel hockeyplezier aangeboden.

De Plushocey trainingen zijn bedoeld voor jeugdhockeyers in diverse leeftijdsgroepen.

De focus van deze trainingen ligt op het uitbreiden en verbeteren van de technische vaardigheden.

Feedback uit het verleden leert dat kinderen graag deelnemen aan de Plushockey trainingen om juist het ontwikkelen van deze technische vaardigheden en het samen spelen en leren met andere kinderen dan binnen het team van de vereniging.

Het opleidingsplan van de Plushockey trainingen geeft uitgebreid aandacht aan het aanleren en situationeel toepassen van specifieke technieken.

Deze technieken komen binnen de opleidingsplannen van verenigingen niet, later of met minder aandachtspunten aan bod en zijn al alleen om die reden uitdagend en leuk.

SPIN TO WIN!

  • 75% kans op een prijs
  • spin, win en bestel
Grijp je kans!
Never
Remind later
No thanks